Dacia Sport Club
Forum dedicat celor pasionati de aceasta masina.
Lista Forumurilor Pe Tematici
Dacia Sport Club | Inregistrare | Login

POZE DACIA SPORT CLUB

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
sexyindianca pe Simpatie
Femeie
25 ani
Ilfov
cauta Barbat
24 - 53 ani
Dacia Sport Club / Discutii diverse / sokker-cel mai bun manager de fotbal online  
Autor
Mesaj Pagini: 1
alica
Vizitator



Sokker Manager este un manager de fotbal online gratuit.. Inregistreaza-te si fii managerul propriului tau club de fotbal: dezvolta-ti talentele scolii de juniori, jongleaza pe piata de transferuri, [ url=http://www.youtube.com/v/umpLObf_Mpo]creaza-ti propriile tactici[/url] si pune-ti mintea la contributie in confruntarile cu managerii rivali din comunitatea noastra aflata in continua dezvoltare.

Punctul forte al Sokker-ului il reprezinta posibilitatea de a vizualiza [ url=http://online.sokker.org/matchview.php]meciurile in direct[/url], intr-un mod animat ce da viata echipei tale in incercarea de a-si surclasa adversarii. Cartonasele rosii, paradele portarilor, hattrick-urilesi inlocuirile inspirate te vor face sa stai cu sufletul la gura. Urmareste unele din cele mai frumoase goluri: [ url=http://www.youtube.com/v/DsM5hrlARZk]1[/url], [ url=http://www.youtube.com/v/PFZMJb7qBZE]2[/url], [ url=http://www.youtube.com/v/vAhoo50eR3A]3[/url], [ url=http://www.youtube.com/v/umpLObf_Mpo]cum functioneaza o tactica[/url], sau multe alte aspecte referitoare la Sokker :
[ url]http://www.youtube.com/results?search_query=Sokker[/url]

Fie ca te consideri urmatorul “Numar 1” sa urmaresti functia de manager al echipei nationale pe care ti-ai dorit-o dintotdeauna, inscrie-te acum pe si arata-ne de ce esti in stare!


pus acum 10 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la